Press room

Együttműködés a turizmus jegyébenA Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. együttműködési megállapodást kötött.
Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány és Kovács Ákos a RepTár Szolnok Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója együttműködési megállapodást írt alá 2017. április 26-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság épületében. Minden év kiemelt rendőri feladata a Jász-Nagykun-Szolnok megyébe pihenni érkező magyar és külföldi turisták nyugalmának biztosítása. A térség kulturális vonzerejéhez jelentősen hozzájárul a RepTár nyújtotta látványosság. A RepTár országosan egyedülálló módon biztosít lehetőséget az odalátogatók számára Magyarország repüléstörténetének megismerésére. A nagymértékű látogatottság miatt a rendőrség is kiemelt feladatának érzi az intézmény értékeinek megóvását. Ennek érdekében a folyamatos kapcsolattartást, a kölcsönös tájékoztatást, a látogatók elégedettségének biztosítását tűzték ki célul. A közös cél égisze alatt köttetett meg az együttműködési megállapodás a felek között.

 
    

 

 

 


Svéd delegáció járt a RepTárban

 

2017. május 10-én a Honvédelmi Minisztérium svéd delegációja járt a RepTárban magyar, illetve svéd katonai résztvevőkkel, illetve a repülőipar képviselőivel.A közös munka csak most kezdődik!Együttműködést kötött az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság (MH KIKNYP) és RepTár - Szolnoki Repülőmúzeum. 
Szűcs Imre ezredes, parancsnok és Kovács Ákos ügyvezető igazgató május 25-én írta alá a két szervezet jövőbeni közös munkáját megalapozó dokumentumot.

 


Helikopter logisztika


2017. 05. 29- én éjjel elindult a szolnoki Helikopter Bázis területéről a felújított Mi-8P, Mi-9, és Mi-24D „Csőrike” a RepTár-ba. 
A hajnal már a múzeumban köszöntötte Őket. A felújítást az MH Légijármű Üzeme hajtotta végre. Köszönjük!
 

 RepTárs Klub Kártya TagságA RepTárs Klubkártyával zsebre vághatod a repülés élményét! Gyönyörködj a repülőgépekben, szelfizz a MiG-ekkel, vagy tarts kávészünetet az éttermünkben. 
Ára: 4.900 Ft
Érvényesség: a kiadástól számított egy év