Műhelytitkok

RepTár adomány
100 ezer forintot adományozott a RepTár a Szolnoki Liget Otthon alapítványának. Az intézmény a repülőmúzeumtól kapott adományt fejlesztőjátékok vásárlására fordítja.
Szentgyörgyi Dezső relikviát kapott a RepTár
A RepTár 2017-ben újabb kivételes relikviával gazdagodott. Ifj. Szentgyörgyi Dezső ajándékozta édesapja MALÉV-os igazolványát a múzeumnak.
Horthy István repülő főhadnagy emlékhelyének ünnepélyes felavatása
A RepTár Szolnok Nkft. vitéz nagybányai Horthy István, a magyar repülés és a vasút fejlődése érdekében végzett munkája előtt tisztelegve, ünnepélyes keretek között helyezte el a repülő főhadnagy domborművét Repülőmúzeum udvarán. Megtisztelte jelenlétével ünnepségünket a repülő főhadnagy fia és családja, továbbá unokatestvérei is. Közreműködött a Légierő Zenekar Szolnok, valamint a Magyar Honvédség különleges díszelgő csoportja.
Horthy István emlékkiállítás
Vitéz nagybányai Horthy István 1928-ban szerzett gépészmérnök diplomát, majd a Weiss Manfréd gyár repülőmotor osztályán helyezkedett el.
Frontemlék
Folyamatosan érkeznek a felajánlások a RepTárba. Egyik érdekes relikviát még 2017 nyarán kaptuk. Az adományozó szerint a fotón látható ragasztott páncélüveg egy orosz repülőgépből származik, amelyet Kurszk környékén lőtt le a légvédelem.